Amilco Benelux BV (team van 12 personen) is importeur en distributeur van verschillende duik- en zwemsportmerken. Onze producten importeren wij uit alle werelddelen en verdelen deze over ons dealernetwerk binnen de Benelux. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Tholen.

Vacature Magazijn medewerker 32/40 uur per week

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in het magazijn bij een van de grootste importeurs van duik- en zwemsportmerken in de Benelux? Weet jij van aanpakken, ben je zelfstandig, secuur en sociaal vaardig? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Als magazijnmedewerker word je medeverantwoordelijk voor het logistieke proces. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitpakken en controleren van bestellingen, het picken van orders met een scanner, het verzendklaar maken van deze orders, het laden en lossen van goederen, het netjes houden van het magazijn en diverse andere werkzaamheden.

Functie eisen:

  • Inzicht in logistieke processen
  • Zelfstandig en accuraat
  • Stressbestendig
  • Sociaal vaardig
  • Heftruck diploma is niet nodig

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende baan voor langere tijd met een goed basissalaris en mogelijkheden tot het volgen van een opleiding die past bij jouw functie. Bij ons kom je terecht in een prettige en gezellige werkomgeving en heb je veel contact met je collega’s. Je reiskosten worden vergoed en wij bieden een uitstekende pensioenregeling.

Stuur je sollicitatiebrief met motivatie naar:
Amilco Benelux B.V.
T.a.v. Kees Benard
Energieweg 27
4691SE Tholen

Mailen kan ook, stuur dan je brief met motivatie naar [email protected]

Uw profiel
Inloggen
Informatie
Online Shoppen
Contactgegevens
Meer weten over Suunto ?

Duik dieper in Suunto

Kom meer te weten over Suunto en de Suunto producten.

 

Onze disciplines

Contact

AmilcoSports
Energieweg 27
NL-4691 SE Tholen

T: +31 (0)166 60 10 60
E: [email protected]