T25 Limited Edition Ademautomaat

Onze ultra-exclusieve T25 Limited-Edition Anniversary Ademautomaat is ongelooflijk sterk en verbluffend mooi en viert 25 jaar aan superieur design, techniek en prestaties. De T25 is een sterk geëvolueerde versie van de iconische T3 ademautomaat van volledig titanium. Maar hij is ontworpen met behulp van nog exotischer processen, waardoor hij de status van "Diamond" krijgt.

Om te beginnen hebben we de T25 ademautomaat machinaal bewerkt uit massieve staven van een Titanium Ti-6Al-4V legering. Na deze eerste fase hebben we een nieuwe diamantachtige hardheidscoating (DLC) aangebracht, die als bijproduct een stralende, iriserende glans geeft. Kortom, we noemden het "Burnt Titanium" om de verbluffend mooie, duurzame en unieke afwerking weer te geven.

De T25 Burnt Titanium afwerking is zeer uniek en geen twee ademautomaten lijken hetzelfde. Natuurlijk, het is niet echt verbrand, maar de coating van de T25 heeft een bijna Diamond-level super hardheid die zal presteren in het water voor jaren en jaren van gebruik. Echter, hoewel de "Burnt Titanium" coating zeer hard is en bestand is tegen normale krassen van het duiken, kan het worden beschadigd, dus zorg ervoor dat u stoten of overmatig wrijven met zwembaddekken, bootdekken of zwemtrappen vermijdt.